Hoppa till innehåll

God jul, gott nytt år och en skön helg

  • av
Red Background

 

Att äga ett bolag, arbeta i en styrelse eller ha en ledande befattning i en verksamhet är en komplex och spännande uppgift. För att lyckas är det viktigt att vi delar med oss av både erfarenheter och nyheter som vi plockar upp. Jag försöker bidra till den erfarenhetsbanken genom min blogg OWBOMA.

Stort tack till er alla som läst och följt min blogg. Utan er som läser är skrivandet inte värt mödan – trots att det är spännande och kul.  Och ett speciellt tack till alla er som kommenterat och gillat texterna – direkt i bloggen, på Linkedin eller Facebook, via mail, på telefon eller då vi träffats. Uppskattat!

Nu stundar julhelgen för alla som firar den, vare sig vi tror eller inte tror på berättelsen om födelsen i Betlehem och de konsekvenser den fick. Helgerna runt julen och det nya året är i vart fall en tid som kan ge oss möjlighet till tid med familj och vänner. Den ger oss förhoppningsvis tid till reflektioner, till funderingar på året som gick och på de möjligheter det nya året kan ge. Vi får tid att stanna upp och skicka en tanke till alla dom som inte vare sig kan fira jul och ett nytt år eller få en avkopplande, trygg ledighet.

Min julklapp i år går till Läkare Utan Gränser vars insatser behövs mer än någonsin.


Go jul


Gästbloggaren

[metaslider id=1391]

 

Christmas Background

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *