Hoppa till innehåll

Karriär och vägval

Vägval

Går det att planera sin yrkeskarriär? Eller är det slumpen och tur som styr var vi hamnar?

Jag har i två tidigare blogginlägg och poddcast intervjuat och samtalat med Olov Nordgren om rekrytering och personlighetstester. I den här bloggen och podden fortsätter jag samtalet med Olov Nordgren för att få hans syn på karriär och karriärplanering. Olov jobbar med ledarrekrytering och är representant för Caliper i Sverige. Han har själv haft en spännande och intressant karriär med ett antal betydelsefulla vägval.

Du kan om lyssna på podden via Soundcloud – streama eller ladda ner. Eller om du hellre vill kan du både lyssna och samtidigt titta på ett bildspel på Youtube. Se länkar nedan.


Lyssna på podden på Soundcloud eller ladda ner

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/249498462?secret_token=s-xihzp” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]


Titta på bildspelet på Youtube


2 kommentarer till “Karriär och vägval”

  1. Mycket intressant budskap. Familjen som ger vägval i karriären, känner jag igen. Vikten av att bygga nätverk inser jag sent i livet. viktigt att förmedla till nästa generation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *