Hoppa till innehåll

Krognota i stället för ränta och amortering?

RestaurantJag har förmånen att fått lära känna Bernt Magnusson genom att vi arbetat i styrelser tillsammans – inte då bara i bolag där allt gått enligt plan utan i också i styrelser med stora utmaningar. Det finns mycket att lära av Bernts erfarenheter och klokskap som ledare, ledamot och ordförande i styrelser.

Bernt Magnusson har en lång karriär i näringslivet och är en respekterad näringslivsprofil. Jag har gjort en längre intervju med Bernt som jag delat upp i flera poddavsnitt. I det här första avsnittet tar jag upp Bernts syn på 2016. I ett par kommande avsnitt berättar Bernt om sin resa från Falun till Stockholm – en internationell resa som bl.a. gått över USA, Sydafrika och Tyskland. Bernts industriella karriär speglar en viktig del Sveriges industrihistoria under senaste 50-åren. Han kommer även att ge sin syn på styrelsearbete och ledarskap, t.ex. hur känner man igen en bra vd?

Du kan om lyssna på podden via Soundcloud – streama eller ladda ner. Eller om du hellre vill kan du både lyssna och samtidigt titta på ett bildspel på Youtube. Se länkar nedan.

Lyssna på podden på Soundcloud eller ladda ner

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/250982546″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 


Titta på bildspelet på Youtube


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *