Styrelsen

Ägarnas förlängda arm

Styrelsen är bolagets högsta beslutande organ i strategiska och taktiska frågor, om vi undantar bolagsstämman. Den har fått förtroendet att förvalta och utveckla bolaget på bästa sätt för att skapa värden för i första hand ägarna, men också för andra intressenter.

Board

Styrelsen skall, utifrån ägarnas direktiv, se till att affärsplanen realiseras och samtidigt ta hänsyn till bolagets bästa i den situation som bolaget befinner sig. Att ha rätt styrelse är helt avgörande för verksamhetens utveckling. Den ska vara sammansatt av personer med olika erfarenhet, kompetens och personlighet som passar för den situation och fas som bolaget befinner sig i. Det är den samlade kraften i styrelsen som är avgörande för ett framgångsrikt styrelsearbete. Det är viktigt att det är högt i tak och att alla frågor blir ställda.

Det är mycket viktigt att du aktivt kan bidra i strategiska diskussioner och förstå hur man skapar uthålliga värden för bolagets alla intressenter. Det krävs med andra ord ett stort engagemang!
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.